Общество

Връчват наградата “Ловец на годината” в ЛРД Добрич

По време на 77-ата вечеринка на Сдружение “ЛРД – Добрич” ще бъде връчена наградата “Ловец на годината”, съобщиха от ръководството на ловната организация. 

По традиция, ловците и риболовците – членове на най-старата неправителствена организация в България, се събират на т.н. вечеринка, за да наградят най-добрите през изминалия ловен сезон. Обявяването на победителите ще бъде от 19:00 ч. днес, 15 март – в добричкия ресторант “ЕРКА 3”.

Про Нюз Добрич научи, че тазгодишният носител на званието “Ловец на годината” за сезон 2018-2019 ще бъде Красен Жеков Георгиев от ЛРД Божурово. Сред наградените се очаква да са и членовете на ловно-рибарските дружини от Златия, Владимирово, Бранище, Поручик Гешаново, Царевец, Овчарово и Дебрене. На своеобразния празник, съпътстващ награждаването, ще присъстват повече от 360 членове и гости на ЛРД – Добрич. За всички присъстващи, организаторите са подготвили програма с участието на представителната фолклорна танцова студия “Добруджа”, оркестър “Мелодия”, танцово надиграване, томбола с награди, както и традиционна викторина – дело на инж. Цанко Николов, директор на  Държавното горско стопанство – Добрич.

По време на срещата ще бъде отчетено и свършеното през изминалата ловна година.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *