Понеделник, 20 май 2024

20.05.2024

Последвайте ни

„Хиполенд“ премества магазина си в Търговски парк Добрич от 12 януари 2024 година

В деня на откриването си, хипермаркетът за детски и бебешки стоки ще зарадва малчуганите със забавни закачки, изненади и специални отстъпки

Николай Пенчев е управител на фирмата франчайзополучател на "Хиполенд" за Добрич. Разговаряме с него по повод преместването на магазина на "Хиполенд" на нова локация - в Търговски парк Добрич.

Г-н Пенчев, какви предизвикателства очаквате и какви изненади сте подготвили за децата през 2024 година?  С какво  новият магазин „Хиполенд“ в Търговски парк Добрич ще бъде по-различен oт сегашния?

Първо и най-важно, искам да поздравя всички с настъпването на новата година и да пожелая много усмивки и положителни емоции, като вярвам, че „Хиполенд“ ще предостави много поводи за това. Като всяко дете и ние обичаме предизвикателствата, игрите, изненадите и повече от всичко – искрения детски смях, затова за откриването на магазина ни на 12 януари сме планирали много забавни игри с Хипо-хипопотама, томбола, бонбони, талони за отстъпка, добро настроение, музика и танци.

Магазин „Хиполенд“ в Търговски парк Добрич ще бъде по-голям и в него ще предложим напълно ново зареждане, по-голямо разнообразие (особено в бебешкия сектор), нова визия, по-добра подредба и разпределение на стоките, повече удобство при пазаруване и директен достъп от паркинга, което ще улесни най-малките ни приятели и майките с колички.  От друга страна, съседството ни с детски кът „Капела плей“, близостта до детската площадка на открито и заведенията за хранене ще оформи цялостен комплекс, където деца и родители ще могат да прекарват времето си заедно или с приятели, което според нас прави мястото уникално.

Знаем, че „Хиполенд“ участва в редица социални инициативи в Добрич. Разкажете ни малко повече!

„Хиполенд“ неслучайно се нарича „магазин за детски усмивки“. Ние вярваме, че децата трябва да бъдат щастливи, но си даваме сметка, че това не винаги е лесно. Затова винаги оставаме отворени към идеи и възможности да бъдем повод за щастие като се включваме в инициативи за децата, вкл. в партньорства с неправителствени организации и благотворителни дружества. На касите на „Хиполенд“ Добрич винаги има кутия за дарения за различни каузи, подпомагаме спорта на регионално и национално ниво (волейбол, футбол), правили сме дарения за родилното отделение в Добрич, включвали сме се в инициативи за деца в неравностойно положение или със специфични учебни потребности, имаме специални отстъпки за детски градини и занимални, така, че помагаме с каквото можем. Тази година, съвместно с БФС, организираме турнир по детски футбол, който имаме амбиция да направим ежегоден, така, че се надяваме да бъдем повод за още много детски усмивки.

Сега, като начало, очакваме всички малчугани и техните родители от 12 януари 2024 в новия ни магазин „Хиполенд“ в Търговски парк Добрич, всеки ден от 09:30 до 20:00 ч. Старият ни магазин ще бъде отворен до 06.01.2024,  18:00ч., а в периода от 7 до 11 януари 2024  поръчки ще могат да се правят само в онлайн магазина ни.

c