Неделя, 30 юни 2024

30.06.2024

Последвайте ни

Ясни са номинациите на СДС Добрич за участие в изборите за Народно събрание

На заседание на Общинския съвет на СДС Добрич за участие в избори за Народно събрание бяха номинирани Димитър Димитров и Данаил Денчев, съобщи областният председател на партията д-р Ганчо Стоянов.

Припомняме, че на проведената неотдавна общинска отчетно-изборна конференция на СДС в град Добрич бе избрано ново ръководство. На него за заместник-председатели на организацията бяха избрани инж. Димитър Димитров и Данаил Денчев.

Събранието гласува предизборен щаб и единодушно реши да се постави пред националното ръководство въпросът за регулиране на взаимоотношенията с коалиционния партньор ГЕРБ, както на национално равнище, така и по места.

Решено беше също да се съставят екипи за действие на новото общинско ръководство в насока връщане към идеите, обединили милиони хора в България в началото на 90-те години като седесари. Основна цел ще е завръщане в реалния политически дебат на мнозинството от негласуващите, на първо място на родените след 1989г. , като добър сигнал е включването в ръководството на общинското и областното ръководство на млади хора, които са се реализирали успешно в града и региона или предстоят да се реализират в избраната от тях професия тук, в България. Заложено беше и изработване на концепция за системата на образованието като неразривно свързана с развитието на бизнеса в града и региона.

c