Неделя, 30 юни 2024

30.06.2024

Последвайте ни

В Кръвния център в Добрич тече голяма кампания за кръводаряване

От МБАЛ Добрич благодарят на фестивала с кауза NEVERFEST

„МБАЛ-Добрич“АД изказва своята огромна благодарност към организаторите на Фестивала NEVERFEST за подкрепата в своята инициатива, посочват в съобщение до медиите от болницата. Фестивалът Neverfest от 28 до 30 юни /Скейт парк- Добрич/ е с благотворителна кауза – събиране на средства за ремонт и оборудване на Кръвния център в Добрич. Събирането на средства ще става чрез поставени кутии и чрез закупуване на фестивални тениски от мърч-зоната.

"Ръководството на болницата счита,че организирането на подобни арт инициативи, осъвместяващи едновременно музика, танци, спорт, модерно и театрално изкуство изграждат по най-добрия начин културния мироглед на младите жители на град Добрич и техните семейства. Обвързвайки събитието с подобна благотворителна цел се възпитава благородното самосъзнание у всеки, за което още веднъж МБАЛ-Добрич благодари", се казва в съобщението.

В момента в Кръвния център към лечебното заведение протича голяма Кампания за кръводаряване - всеки делничен ден от 08:00 до 12:00, и всички, които имат желанието да кръводарят за здравето на нуждаещите, са добре дошли.

 

c