Четвъртък, 04 юли 2024

04.07.2024

Последвайте ни

В Добрич син подпали дюшека, на който спи майка му, след като я удари с патерица

Мъж от Добрич бе задържан за това, че е пребил с патерица своя познат, а след това майка си, при което подпалил дюшека, ва който тя спи.

Екшънът се разиграл на 20 октомври. Призори мъжът отишъл при свой приятел, който работел като охрана на стадион в Добрич. Получил обаче гърч, което притеснило неговия познат. Той го качил на колата си и го откарал към болницата. Пред спешното обаче той се съвзел, обяснил, че нищо му няма и отказал да бъде прегледан. Когато приятелят му настоял, започнал да го налага с патерица.

Прибрал се у дома си в квартал "Добротица". Скарал се с майка си, ударил я няколко пъти по главата с патерицата. След това подпалил дюшека, върху който тя спяла.

Жена на 65 години пострада при пожар в апартамент в кв. „Добротица“ в Добрич

65-годишната жена е откарана в болница. Има изгаряния, както и травма на главата от удара с патерицата.

Приятелят, който бил удрян с патерицата, подал сигнал в полицията. Когато униформените пристигнали на място, попаднали на пожара в апартамента. Огънят бил потушен от повиканите пожарникари.

Нападателят е задържан и настанен в Центъра за психично здраве, за да му бъде направена оценка на психиатричното състояние и да се прецени дали може да отговаря за действията си. 

Няма по-ранни данни да има психиатрично заболяване.

c