Сряда, 03 юли 2024

03.07.2024

Последвайте ни

Устата идва в дискотека "Звезда" в Добрич със скандалното си стендъп комеди шоу „Звездите отзад“

Скандалното стендъп комеди шоу на Устата, което му донесе място на почетната стълбичка на наградите „Златен микрофон“ за две поредни години, ще направи своята премиера на сцената на дискотека "Звезда" в град Добрич.

„Има два начина да пробиеш в българския шоубизнес - единият е да спиш с някого, другия... не го знам“ – Иван Динев Устата

Няма по-забавни истории от тези, които са лично изстрадани и точно такива са всички, които Иван Динев – Устата ще сподели с публиката в своето авторско стендъп комеди шоу „Звездите отзад“.

Поднесени с изключително чувство за хумор и самоирония, и гарнирани с нестихващия му ентусиазъм и нестандартност, разказите му ще ви разплачат от смях и ще ви накарат задъхано да очаквате следващия. Шоуто е една вихрушка от неповторими, необясними и невероятни случки със Софи Маринова, Азис, Криско, СкандаУ, Ицо Хазарта, Евгени Минчев и много други „световни звезди на местна почва“ 

Цената на билета е 15 лв.Билети ще се продават само на входа на дискотека "Звезда". Предварителни резервации са препоръчителни. Начало 20:30 ч.

Резервации: 0896622270

c