Неделя, 29 септември 2024

29.09.2024

Последвайте ни

Триото на Живко Петров има премиера на Beyond the Flesh във Варна

JP3, триото на Живко Петров, ще представи във Варна Beyond the Flesh в рамките на „Европейски музикален фестивал“ в крайморския град, съобщиха организаторите.
На 13 април JP3 ще представи композициите на Живко Петров от дебютния филм на Дими Стоянович – “Плът”. На сцената на Градската художествена галерия „Борис Георгиев" във Варна феновете на триото ще се срещнат с Живко Петров - пиано, Димитър Семов - барабани, и Димитър Карамфилов - бас, в премиерното за страната представяне на проекта Beyond the Flesh.
Той е с композиции на Живко Петров към саундтрака на филма “Плът” на Дими Стоянович, който още не е излязъл по екраните. Концертът следва линията „Европейски музикален фестивал“ във Варна да представя премиерна продукция - новосъздадена българска музика и нови проекти от международния подиум. 
“Всяка среща с творчеството на маестро Живко Петров е специално естетско изживяване, което вълнува и оставя ярка емоционална следа”, споделя директорът на фестивала Мария Кондова.
Двадесетият „Европейски музикален фестивал“ във Варна се организира от „Елит проджектс мениджмънт“, в партньорство с Международния музикален фестивал „Варненско лято”. Реализира се с финансовата подкрепа на Фонд „Култура“ на Община Варна и с подкрепата на Италианския културен институт и Посолството на Италия в България.

c