Четвъртък, 04 юли 2024

04.07.2024

Последвайте ни

Тениски с автографи на Соколов, Скримов и други волейболни звезди – на благотворителен търг в Добрич

Тениски с автограф на Тодор Скримов, Цветан Соколов, Мартин Атанасов и Алекс Грозданов ще бъдат разиграни на търг по време на благотворителната вечер в полза на добричкия волейбол. Тя ще се състои на 7 юни в р-т „Оренда“ в Добрич.

Сред предметите, осигурени за търга, ще бъде и топка с автографи на националния мъжки тим, който в момента се подготвя за участие в Лигата на нациите, съобщи за Про Нюз Добрич президентът на ВК „Добруджа 07“ Тодорин Ненчев.

Гости на събитието ще бъдат Борислав Кьосев, Цветан Соколов, новият треньор на добричкия тим Данаил Милушев, бившият играч на „Добруджа 07“ Велизар Чернокожев, както и Цветан Тодоров, Милен Узунов и Даниел Пеев - звездите на добричкия тим, който през 1997 година стана вицешампион на България.

От клуба очакват и много други гости, представители на бизнеса и спортните среди. За доброто им настроение ще се погрижат царете на хумора от “Тутурутка”.

Приходите от благотворителната инициатива ще бъдат изцяло за подпомагане на мъжкия отбор и детско-юношеската школа на „Добруджа 07“. Кувертите са на стойност 120 лева и е необходимо предварително да се заплатят. Те могат да бъдат заявени на: 0899397620 - Ивайло Димитров, и 0894349317 - Нора Петрова.

Освен Жулиен Георгиев, който се завръща в „Добруджа 07“ за новия сезон, другото ново име е разпределителят Стефан Георгиев разпределител. В своята кариера той е защитавал цветовете на кипърския Олимпиада (Френарос), Черно море БАСК (Варна), Нефтохимик (Бургас), а последно бе част от отбора на Монтана, спечелил бронзовите отличия в Efbet Супер Волей.

c