Неделя, 07 юли 2024

07.07.2024

Последвайте ни

По атрактивен начин абитуриенти от ФСГ Добрич поканиха класната си на бал (СНИМКИ)

Абитуриентите от 12. а клас във Финансово-стопанска гимназия „Васил Левски“ поканиха своята класна ръководителка Теодора Иванова с детайлно обмислен план.
Приключението за нищо неподозиращата учителка по икономически дисциплини започна от учителската стая, където тя бе посрещната с рози от няколко ученици. Те я съпроводиха до тяхната класна стая, където я очакваше специален видeопоздрав от нейния клас, в края на който ѝ бе казано, че класът ѝ я чака на оградата на гимназията.
Там обаче учителката не откри учениците си и се наложи да ги търси, возейки се с маска на очи в автомобил. Пътуването ѝ закратко бе прекъснато от полицията, но накрая тя все пак бе откарана на паркинг в края на града.
Там нейният клас я очакваше със заря, димки, плакат, музика, множество мощни автомобили и моторен рев. Когато ѝ бе зададен главният въпрос, а именно „Ще дойдете ли с нас на бала?“, тя с радост каза „ДА!“.
Абитуриентите поднесоха на класната си специална „горяща“ торта, а след това я поканиха и на един предварителен купон, за да отпразнуват положителния ѝ отговор.
Теодора Иванова — класен ръководител на 12. а клас благодари на своите ученици за уникалната изненада и им пожела попътен вятър, късмет, много сбъднати мечти, а също така и да помнят с добри чувства гимназията.
Събитието бе заснето от учениците и те направиха за него цял късометражен филм.
c