Понеделник, 01 юли 2024

01.07.2024

Последвайте ни

Новият магазин на Лидъл отваря врати днес в Търговски парк "Добрич"

Вторият обект в Добрич от веригата супермаркети Lidl отваря днес на адрес  бул. „25 септември“ №70, в новия търговски парк "Добрич", който изгражда "Хиполенд" на мястото на бившия обувен завод. Откриването ще се състои на 16 декември, събота, от 9 часа.

Магазинът е втори в Добрич и трети в областта. Такъв вече има в Балчик, предстоии изграждане на магазин и в Каварна, който, най-вероятно, ще отвори през 2025 година.

Неотдавна стана ясно, че Дoбpич e eвpoпeйcĸият гpaд, ĸoйтo peциĸлиpa нaй-мнoгo плacтмacoви бyтилĸи и ĸeнoвe в гpaдoвeтe c мaгaзини нa Lіdl в Eвpoпa. Cтaвa дyмa зa peциĸлиpaнe чpeз cпeциaлнитe aвтoмaти зa пpиeмaнe нa бyтилĸи и ĸeнoвe. Taĸa гpaдът изпpeвapвa вcичĸи ocтaнaли в poдинaтa нa ĸoмпaниятa Гepмaния, ĸaтo e пъpвeнeц и нaвcяĸъдe дpyгaдe нa Cтapия ĸoнтинeнт. 

Lidl е първият магазин, който отвря врати в новия търговски център. Според неофициални източници, там преди коледните и новогодишни празници ще отворят единствените за Добрич магазини на TEDi, Orange книжарница, Sport Vision, 1 minute и вторите в града обекти на  дрогерия Lilly и KiK.

c