Сряда, 03 юли 2024

03.07.2024

Последвайте ни

Литературно четене на книгата "Пътуване назад и на Запад" в Добрич на Коледа

Точно 3 години, след като книгата "Пътуване назад и на Запад" на двамата съавтори Нона Нейчева и Александър Белчев видя бял свят, публиката в Добрич отново ще се докосне до тяхното „пътуване“.

Представяне на сборника и литературно четене ще се състои на Коледа, 25 декември от 17:00 часа в LIVE CLUB DOBRICH. Събитието се организира от клуба и НЧ „Добрич-2017“.

„Пътуване назад и на Запад” на Нона Нейчева и Александър Белчев включва разкази за близки и далечни пътувания на добричлийката и стихове на известния добрички поет.

…Коледа е време, за да бъдем с близките си, но и за да пътуваме сред хубавите емоции заедно. Ще си спомним и ще четем с усмивка за нещата, които са карали сърцето ни да трепва от радост, за хората, които са оставяли и оставят диря в живота ни и колко е важно да бъдем заедно, не само по празници. С чувството за хумор на Сашо и искрата от тяхното приятелство сме сигурни, че това събитие ще допринесе за един още по-красив празник, на който ще споделяме, защото човек е най-щастлив, когато дава…

c