Петък, 05 юли 2024

05.07.2024

Последвайте ни

Каварна домакинства на детски турнир от първенството на „Футбол -7”

Град Каварна бе домакин на турнир от първенството на „Футбол – 7“ за деца до 12-годишна възраст. В турнира участие взеха 8 отбора от зона „Варна“, съобщиха от Общината. 

Каварненският представител на ФК „Калиакра 1“ изигра две срещи от програмата на организаторите, където се представи с променлив успех. В първият двубой името на „Спартак”  Варна респектира децата на Каварна, които не успяха да разгърнат целия си потенциал, губейки на старата с 1:4 от варненци. При втората си среща те бяха безкомпромисни срещу добричкия „Добротица”, надделявайки с 15:2. Всички срещи протекоха при много добра организация, с обезпечено съдийство от Добрич и медицинско осигуряване от Каварна.

В Аксаково се проведе и турнирът на „Футбол-9” за деца до 14 години, където децата на Каварна също взеха участие. И там те изиграха две срещи, в които отстъпиха на шуменския „Атлетик” с 0:3 и на варненския „Олимпик” с 1:3. Срещите на каварненските деца в двете възрасти продължават до средата на юни, като в промеждутъците те имат договорени приятелски мачове.

c