Неделя, 29 септември 2024

29.09.2024

Последвайте ни

JP3 - Живко Петров трио има премиера на Beyond the Flesh

JP3 - Живко Петров трио, ще представи във Варна Beyond the Flesh в рамките на Европейския музикален фестивал в крайморския град, съобщиха организаторите.
На 13 април, JP3 - Живко Петров трио, ще представи композициите на Живко Петров от дебютния филм на Дими Стоянович “Плът”. На сцената на Градската художествена галерия „Борис Георгиев" във Варна многобройните фенове на триото ще се срещнат с Живко Петров - пиано, Димитър Семов - барабани, и Димитър Карамфилов - бас, в премиерното за страната представяне на проекта Beyond the Flesh.
Той е с композиции на Живко Петров към саундтрака на филма “Плът” на Дими Стоянович, който още не е излязъл по екраните. Концертът следва линията Европейският музикален фестивал във Варна да представя премиерна продукция - новосъздадена българска музика и нови проекти от международния подиум. 
“Всяка среща с творчеството на Маестро Живко Петров е специално естетско изживяване, което вълнува и оставя ярка емоционална следа”, споделя директорът на фестивала Мария Кондова.
ХХ Европейски музикален фестивал във Варна се организира от „Елит проджектс мениджмънт“ в партньорство с Международния музикален фестивал „Варненско лято”. Реализира се с финансовата подкрепа на Фонд „Култура“ на Община Варна и с подкрепата на Италианския културен институт и Посолството на Италия в България.

c