Събота, 18 май 2024

18.05.2024

Последвайте ни

Игра с награди: Безплатно вътрешно и външно почистване за месец от автомивка „Фреш“

Автомивка „Фреш“ предлага нова за града и региона услуга, която слага край на досадното чакане на автомивка. Жителите и гостите на града могат да измият своя автомобил като запазят час бързо, лесно и удобно. 

Необходимо е да изберете вида на автомобила – мини лек, лек, бус или джип. След това избирате услугата – външно и вътрешно измиване, което се случва за 30 минути. Можете да изберете ден и час, в който искате да измиете колата си – от 8 до 17,30 часа.
Приложението ви показва резюме на резервацията с избраните опции, както и крайната цена.
Час вече може да се запази освен чрез приложението, и на телефон 0892233150.

Следвайте четирите стъпки и потвърдете резервация си, за да имате гарантиран час за измиване на автомобила.

Автомивка „Фреш“ предлага само комплексно - вътрешно и външно, измиване заради организацията по часове, като молят клиентите да бъдат точни за избрания час, за да може измиването да бъде перфектно. Мястото се пази 5 минути, като след това може да бъде пуснат друг автомобил.  

Въпрос за играта: Къде се намира автомивка Фреш?

Награда: Безплатно вътрешно и външно почистване за един месец.

Отговорите публикувайте като коментари към публикацията в страницата на Про Нюз Добрич във фейсбук до 4.02.2024 г., вкл.

Жури, съставено от членове на екипа на Про Нюз Добрич и автомивка „Фреш“, ще изтегли печелившия на 05.02.2024 г. Името на победителя ще бъде публикувано в сайта, а талона за безплатно почистване ще очаква късметлията в автомивка „Фреш“ в дните от 05.02.2024 г. до 10.02.2024 г.

c