Неделя, 07 юли 2024

07.07.2024

Последвайте ни

Игра с награди: Безплатни билети за двама за спектакъла "ТОМ, ДИК И ХАРИ - ТРИМА БРАТЯ ТЪПАНАРИ"

Драматичен театър „Йордан Йовков“ подарява два билета на позналите въпроса в играта за представлението "ТОМ, ДИК И ХАРИ - ТРИМА БРАТЯ ТЪПАНАРИ". Спектакълът ще бъде представен на 11.05.2023 от 19.00 часа в Голяма зала на театъра.

Въпрос: През коя година е роден известният английски писател, драматург, сценарист и актьор Рей Куни?

Отговорите ви очакваме като коментар под публликацията във фейсбук страницата на Про Нюз Добрич. Името на победителя в играта ще стане известно на 11.05. и ще бъде публикувано в сайта.

„Том, Дик и Хари“ е пиеса, която е писана „на четири ръце“ от Рей Куни и сина му Майкъл Куни, специално за юбилея на Куни старши. Това е пиеса, събрала цялото въображение и любов на своите автори. Рей Куни, майсторът на съвременната ситуационна комедия, влиза в съюз със сина си Майкъл, за да създаде една от своите най-изобретателни и неустоими комедии. Става дума за живота на една симпатична млада двойка. Те очакват посещение от социален работник, който да потвърди, че са одобрени, за да си осиновят дете.

Всичко върви по план, докато двамата ненормални братя на бъдещия баща, с идеята да помогнат, не напълват къщата с контрабандни цигари, кашони с уиски, труп, разфасован на части, и двама нелегални емигранти…

Следва калейдоскоп от комични ситуации, абсурдни идеи, невероятни обрати, престъпни намерения и безумни перипетии, от които трябва да се измъкват, за да оцелеят като семейство…

Режисьор на спектакъла е Стефан Спасов. Участват актьорите Георги Георгиев, Филип Янев, Димитър Петров, Димитрина Гинева, Татяна Христова, Красимир Демиров, Любов Николова, Владимир Трендафилов.

За информация и билети: Билетен център на ДТ "Йордан Йовков" - гр. Добрич /от 9.00 до 18.00 часа/ тел: 058/ 605 573

фейсбук: ДТ "Йордан Йовков" - Добрич

сайт: dramadobrich.com

c