Понеделник, 01 юли 2024

01.07.2024

Последвайте ни

Готов съм да работя в полза на българския спорт, заяви министър Димитър Илиев за това дали ще остане на поста след премиерската ротация

Както решат министър-председателят и заместник министър-председателят. Аз съм насреща и съм готов да работя в полза на българския спорт и на младежките дейности. Това заяви в Министерския съвет министърът на младежта и спорта Димитър Илиев, който отговори на журналистически въпроси, свързани с това дали ще остане на поста след премиерската смяна в правителството, която се очаква през март. 
Попитан дали би се чувствал комфортно в правителство, ръководено от представител на ГЕРБ-СДС, министърът отговори: „Не смятам, че който и да е министър се чувства комфортно. Това са постове с много голяма отговорност. Ние не сме тук, за да ни е комфортно, а за да работим“. 
Той подчерта, че работи в добър диалог с „Продължаваме промяната – Демократична България“ и ГЕРБ-СДС, подкрепящи правителството. „Смятам, че работим добре. По темата ротация не се водят разговори“, допълни той. 

c