Неделя, 30 юни 2024

30.06.2024

Последвайте ни

ГЕРБ-СДС откриха предизборната кампания с водосвет в параклиса на Двореца в Балчик

С тържествен водосвет в параклиса на Двореца в Балчик структурите на ГЕРБ-СДС в област Добрич откриха предизборната кампания за 50-о Народно събрание и за европейски парламент на 9 юни 2024 г.

На него присъстваха водачът на листата и зам.-председател на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Деница Сачева, кандидат-депутатите от листата, която бе регистрирана за участие в предсрочния вот, както и общински съветници и местни партийни лидери. Сред тях бе и евродепутатът и зам.-председател на Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи на ЕП Емил Радев. Той е и кандидат за нов европейски мандат. В последните години Радев работи усилено по приетия от ЕС Пакт за миграция, регламента за новата европейска агенция за борба с прането на пари, европейското законодателство за дигитализация на правосъдните системи и др.

Отец Мирослав се обърна към присъстващите и припомни, че днес – 11 май, честваме паметта и делото на светите братя Кирил и Методий. „Всичко, започнало с най-висшето човешко дело – молитвата и с благословията, се увенчава с успех“, категоричен бе духовникът.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

c