Сряда, 03 юли 2024

03.07.2024

Последвайте ни

Галена и Петър от Генерал Тошево: “Един за друг” бе голямо приключение

 „Минахме през много неща, но винаги бяхме хванати ръка за ръка, както и в живота.

“Един за друг” бе голямо приключение, в което изобщо не исках да влизам, но заради моят съпруг го направих“, споделиха Галена и Петър от Генерал Тошево. Любимците на публиката отпаднаха от “Един за друг” на крачка от големия финал на романтичната надпревара. Те срещнаха големи трудности и не успяха да завършат своето второ полуфинално изпитание, което ги остави на четвърто място в крайното класиране. 

„След като прекрачих прага и нашамарих дупетата, взе, че ми хареса и “запях” друга песен.  Доказахме си още веднъж един на друг, че сме създадени един за друг и че няма какво да ни бутне, камо ли едни жаби.

Смях се, плаках, блъсках с чук и се наслаждавах. За едни изглеждах “лигла и ревла”, за други прекрасен човек, но в крайна сметка, който както и да ни е видял през очите си… това сме ние.

Беше ни хубаво и доста трудно и напрегнато понякога. Но не съжаляваме за нищо. Може да сме разочаровали някого, а други да сме ги забавлявали и да ни са се радвали, но знайте, че във всеки един момент бяхме ние.

Не сме търсили победа, дори не вярвах, че ще стигнем до полуфинал, но случи се. не бяхме най, най- добрите в играта, но се раздадохме според нашите възможности и бяхме най-добри един за друг.

Ние не сме спортисти, но доказахме, че се познаваме на 10000 процента!

Аз още веднъж си затвърждавам, че си имам най-хубавото, добро и стойностно момче и че той е моята победа в живота“, споделиха Галена.

Двойката благодари на целият екип, че ги избра и дари с такива прекрасни изживявания и че се грижиха за всички през цялото време.

„Това приключение винаги ще остане в съзнанието и сърцата ни. Благодарим и на всички хора, които през тези месеци ни писаха и подкрепяха, бяхте толкова, толкова много, че направо бях смаяна. Хиляди сърцати хора ни подкрепяха и бяха с нас. Получихме толкова любов, сигурно за поне 3 живота напред. Ние, Галена и Петър, ви пожелаваме да сте здрави, щастливи и да обичате силно половинката, себе си и околните“, посочват двамата.

Веселите перничани Михаела и Венци са големите победители в петия сезон на любовно риалити “Един за друг”. Те успяха да обърнат финалната игра в своя полза, въпреки че изоставаха през по-голямата част от изпитанието. Освен победата и чек в размер на 74 344 лв., Михаела и Венци завоюваха и наградата по случай 30-годишнината на NOVA. За първи път в историята на “Един за друг” отпадналите двойки имаха право да гласуват за любимата си двойка на финала и избраха именно перничаните да си тръгнат със специалното отличие на медията.

c