Четвъртък, 04 юли 2024

04.07.2024

Последвайте ни

Фолклорен танцов клуб "Добруджанци" кани добричлии да танцуват български хора и ръченици

От ФТК “Добруджанци” обещават танци, забавление, много емоции и едновременно с това възможност да научите уникалните български хора и ръченици

От 10 април 2023 година във Фолклорен танцов клуб "Добруджанци" – Добрич стартира нова начинаеща група, с репетиции всеки понеделник и сряда от 19:00 часа. Репетиционната зала е в сградата на Международен колеж – Добрич, етаж 2 през задния вход на адрес Добрич, ул. България №3.

От ФТК “Добруджанци” обещават танци, забавление, много емоции и едновременно с това възможност да научите уникалните български хора и ръченици.

Без значение дали досега сте танцували или не, всички сте добре дошли, а най-важно е да желанието да танцувате.

Поради ограничението на местата е нужно предварително записване на тел: 089 588 8587. Хореограф на групата е Петър Свиленов.

"Фолклорен танцов клуб "Добруджанци" – Добрич е мястото , където всички любители на българските хора, ръченици и танци могат да се научат да танцуват, като едновременно се забавляват, разтоварват от напрегнатото ежедневие и намират нови контакти и приятели. Клубът няма възрастова граница и независимо дали сте танцували някога, или не, Вие винаги сте Добре Дошли!"
c