Вторник, 02 юли 2024

02.07.2024

Последвайте ни

Добрич е сред домакините на второто издание на концерт-спектаклите "Да бъдем заедно…“

СУ "Св. Климент Охридски" ще се включи в Празниците на професионалното училищно танцово изкуство

Второ издание на концерт-спектакли „Да бъдем заедно…“ ще се проведе тази година под патронажа на вицепрезидента Илияна Йотова.

Празници на професионалното училищно танцово изкуство „Да бъдем заедно…“ за училищата с професия „Танцьор“ към Министерство на образованието и науката ще се включат СУ „Сава Доброплодни“ в Шумен, на СУ „Св. Климент Охридски“ в Добрич, на 140-то СУ „Иван Богоров“ в София,  СУ „Елин Пелин“ и Средното училище за хуманитарни науки и изкуства „Константин Преславски“ във Варна.  

Фамилия “Охридски” бе домакин на Празник на професионалното училищно танцово изкуство

Концертите се организират съвестно с Асоциацията на училищата с професионално и разширено изучаване на хореография в България организират концерт-спектакъл Концертът.

Първият концерт ще бъде на 26 март в Драматично-кукления театър (ДКТ) „Васил Друмев“ в Шумен, на 27 март - във Фестивален и конгресен център Варна, а на 28 март - в Драматичен театър "Йордан Йовков" в Добрич от 18 часа.

Финалът ще е на 1 юни от 19,30 часа в Народния театър „Иван Вазов“.

Празниците на професионалното училищно танцово изкуство за първи път в България се състояха през миналата година в София, Варна и  Добрич.

c