Понеделник, 08 юли 2024

08.07.2024

Последвайте ни

Детска градина №17 "Първи юни" в Добрич празнува 50-годишнина

Поредната проява от честването на 50-годишнината на детска градина „Първи юни“ в Добрич бе тържествен коктейл. На него присъстваха кметът Йордан Йорданов и членове на екипа му, много партньори и приятели на детското заведение.

Почетни гости на събитието бяха дългогодишният директор на детската градина Валентина Русева, както и бивши учители от създаването на детската градина, оставили светла диря през годините със своя професионализъм.

Децата от IV група "Смехоран" предизвикаха много усмивки с танца "Кукарела", а стихчетата, написани специално за служителите в детската градина, развълнуваха всички присъстващи.

Вокална група „Първоюнчета“ с ръководител Десислава Баева просълзиха публиката.

Бе презентиран филм за детската градина с проследяване на най-интересните и важни събития, отличаващи ДГ №17 "Първи юни" и създаващи нейния светъл облик през годините досега.

Директорът на детска градина „Първи юни“ Емилия Маринова пожела здраве, творчески сили, букет от усмихнати лица и професионални успехи за осъществяване на благородната мисия на учителите и на целият екип на детската градина, на децата - дръзко да следват мечтите си, да се борят и смело да вървят напред, а животът им да е безоблачен, смислен и красив. На родителите, приятелите и партньорите на детското заведение тя пожела винаги да подкрепят във всяко начинание ДГ „Първи юни“.

c