Понеделник, 20 май 2024

20.05.2024

Последвайте ни

Деца от Тервел участваха в концерт в Епископската базилика на Филипопол

Събитието бе по повод организираната от ООН Седмица на религиозната толерантност и хармония

Йордана Йорданова, Дилек Ибрахимова и Божидар Иванов представиха рецитал на тема "С твойта обич друг ще е светът" в Епископската базилика на Филипопол. Децата на Тервел бяха важна част от “децата на Бриджес” и партньори в създадения магичен спектакъл. Участниците бяха подкрепени от управата на Община Тервел.

За нас беше чест и радост да бъдем част от спектакъла "Gift of Love", който обедини представители на различни религии и общности в България, и предадоха посланието си за хармония и толерантност чрез универсалния език на изкуството, споделят от ЦПЛР "Малкият принц".

Участието стана възможно, благодарение на партньорството и подкрепата на Austrian Embassy Sofia и лично на посланика на Република Австрия Н.П. Андреа Икич-Бьом.

От центъра благодарят и на всички свои партньори: Общоарменски благотворителен съюз Парекордзаган AGBU Plovdiv Vocal & Dance Groups, СУ " Св. Климент Охридски " град Пловдив; Община Тервел; Ансамбъл "Еподай" - Ensemble "Epodai"

Концертът беше по повод организираната от ООН Седмица на религиозната толерантност и хармония World Interfaith Harmony Week.

c