Понеделник, 01 юли 2024

01.07.2024

Последвайте ни

Дентален специалист от Добрич запознава децата с правилата за хигиена на устата

Д-р Нина Милчева и екипът й проведоха Ден на отворените врати в денталната й практика в Добрич. Те посветиха специално време и внимание на малките си пациенти и техните родители, за да поговорят за правилата за правилно почистване и хигиена на устата. Играха с децата на "кой ще си измие най-добре зъбките", отговориха на всички въпроси и тревоги на родителите, свързани с техните малчугани. И преди всичко се забавляваха заедно. За децата имаше подаръци и изненади.

„Искаме да подарим един приятен ден, в който да съчетаем полезно и приятно и да отделим време за толкова важната профилактика, за която не ни остава време в ежедневната ни практика, когато решаваме реални здравословни проблеми“, сподели д-р Милчева.

За нейна приятна изненада интересът към Деня на отворени врати е много голям и има около 100 записани деца. Затова се наложило да промени първоначалната си идея и така дните ще са няколко, но записването вече е приключило. Тези, които не са успели да се включат сега, ще могат да го направят, когато д-р Милчева организира отново такава неформална среща с пациентите си.

Събитието е посветено на петата годишнина на практиката в настоящия й кабинет.

c