Сряда, 08 май 2024

08.05.2024

Последвайте ни

Дъщерята на убития мъж в Добрич: Беше най-добрият човек, когото съм познавала (ВИДЕО)

Най-добрия човек, когото някога съм познавала. Така Златина Борисова описа своя баща. Той беше нападнат смъртоносно с нож в парка на Добрич. Бруталното убийство е извършено на 7 март, около 18,40 часа, непосредствено до детските съоръжения. Както всеки ден след работа Живко се разхождал в парка. Обичал да тренира и на фитнес уредите на открито. 

Преди убийството с нож в парка на Добрич полиция издирвала психоболния Марин, не го открила (ВИДЕО)

Златина разбрала, че нещо се е случило с баща й, когато в 18,50 часа майка й позвънила и казала, че баща й го няма. Дъщерята и съпругът й тръгнали да го издирват. Мъжът й отишъл в полицията, където по думите на Златина е бил задържали едва ли не като престъпник, докато се установи самоличността на баща й. През това време, в продължение на около три часа, тя чакала. За да научи жестоката истина. Категорична е, че баща й по никакъв начин не е предизвикал нападателя си. Вината за ненавременната смърт на баща си търси в ораните на реда, които според нея не са си свършили работата.

Говори един от оцелелите нападнати с нож в Добрич (ВИДЕО+СНИМКИ)

Категорична е, че ще търси правата на баща си. Златина настоява убиецът на баща й да получи най-тежкото наказание, което законът предвижда.

c