Неделя, 07 юли 2024

07.07.2024

Последвайте ни

Четири нови автомобила ще закупи Община Добрич

Обществена поръчка, която предвижда закупуването на четири фабрично нови автомобила, обяви Община Добрич. Три от тях са за нуждите на Дирекция „Хуманитарни дейности“ и един – за Общинско предприятие „Обреден дом“.

Начинът на възлагане на поръчката е открита процедура. Прогнозната й стойност е 286 000 лева с ДДС.

За нуждите на Домашен социален патронаж ще бъде доставен лекотоварен автомобил на стойност до 63 000 лева с ДДС. Необходимо е да е с 2 плюс 1 места.

За Дневния център за деца с увреждания ще бъде закупен специализиран автомобил тип „пътнически Ван с електрохидравличен пътнически лифт за инвалидни колички“ на стойност до 78 000. Той трябва да е с 8 плюс 1 места, в това чисто две за инвалидни колички.

За функция „Социални услуги” на Дирекция „Хуманитарни дейности” ще бъде доставен лек автомобил с 6 плюс 1 места. Той ще е на стойност до 60 000 лева.

За ОП „Обреден дом” ще бъде закупен лекотоварен автомобил, трансформиран в транспортна катафалка. Той трябва да е с 2 плюс 1 места, на стойност до 85 000 лева.

Участниците в обществената поръчка трябва да са официални вносители на съответната марка автомобили, да имат правата за продажба и сервизно обслужване в страната или да са оторизирани от производителя и/ или негов официален представител. В страната е необходимо да има развита сервизна мрежа, оторизирана от производителя да извършва гаранционна поддръжка и ремонт на предлаганата марка автомобили.

Крайният срок за подаване на офертите е 2 март.

снимката е илюстративна

c