Петък, 19 юли 2024

19.07.2024

Последвайте ни

Брегът край Дуранкулак променя всичко в “Игри на волята”

Зрителят ще попадне в суровия свят на Дивия север, обещават от телевизионното риалити

Най-мащабният риалити формат в България - “Игри на волята”, ще преобърне представите за зрелищни битки, обявиха от NOVA. Тази есен стартира дългоочакваният шести сезон на екстремното приключение. Зрителят ще попадне в суровия свят на Дивия север, за да бъде очарован от непоказваната досега красота на тази част от Българското Черноморие. Цели пет племена ще влязат в грандиозен сблъсък за територия с встъпването си във формата, а арените вече са три - още по-екстремен тест и за най-опитните атлети. 

Снимат новия сезон на екстремното риалити „Игри на волята“ край Дуранкулак

Дивата природа и нечовешките условия ще бъдат тежко изпитание за новите претенденти. Играчите в този сезон са по-силни, амбициозни и дръзки, но пътят до наградата от 100 000 лева става все по-труден. Любимите водещи на българските зрителите Ралица Паскалева и Димо Алексиев ще посрещнат 40 нови участници, устремени към победата, а кастинг битките за сезон All Stars ще продължат с пълна сила.

Както Про Нюз Добрич първи съобщи новият сезон на екстремното телевизионно риалити се снима в района на Дуранкулак. Местата за снимките са избрани така, че да не се засяга активна плажна зона и да не се пречи на туристите. Предвижда се снимките да продължат от 10 юни до 10 - 20 август. 

Екоинспектори проверяваха снимките на „Игри на волята“ край Шабла, не откриха нарушения 

Точните локации на снимките станаха известни след сигнал на екозащитник до РИОСВ-Варна, че снимките на телевизионното риалити имат отрицателно въздействие върху екосистемата в землището на селата Езерец, Дуранкулак и Ваклино в община Шабла, където то се снима. Проверките на терен показали, че няма увредени пясъчни дюни, нито сеч на дървета и унищожаване на защитени видове растения и животни. Не са установени нарушения на режимите на защитени зони, съобщиха тогава от РИОСВ.

c