Вторник, 18 юни 2024

18.06.2024

Последвайте ни

Банка ДСК закрива офиса си в Шабла от 1 юли, ще има само банкомат

Закриват офиса на банка ДСК в гр. Шабла, която обслужва цялата община, сигнализираха читатели на Про Нюз Добрич. Решение, за което гражданите са научили от фейсбук.

Банка ДСК преразгледа цялостната стратегия за развитие на клоновата си мрежа и считано от 01 юли 2024 г. офисът в град Шабла ще преустанови дейността си. Това съобщиха от банката в отговор на наше запитване. 

За удобство на клиентите ще продължи да функционира АТМ устройството, разположено в офиса, на което ще могат да се извършват операции като справки, теглене на суми в брой и плащане на сметки.

В допълнение, с мобилното и интернет банкиране DSK Smart и ДСК Директ, както и чрез националния Контактен център 24/7, се предоставя възможност клиентите да имат непрекъснат достъп до техните сметки и средства, както и да продължат по лесен и достъпен начин да оперират с тях.

 Клиентите могат да използват пълната гама от банкови продукти и услуги в клона на Банка ДСК в град Каварна, с адрес ул. „Добротица“ № 25, както и във всеки друг офис на банката, посочват още от банката. Уверяват, че ще се опитат да отговорят на очакванията на клиентите си в град Шабла, като продължат да им предоставят съвременни банкови продукти и услуги.

Снимката е илюстративна

c