Понеделник, 17 юни 2024

17.06.2024

Последвайте ни

Автомивка без чакане в Добрич - възможно е! Запазете час сега! (СНИМКИ)

Час вече може да се запази освен чрез приложението, и на телефон 0892233150

Край на досадното чакане на автомивка сложи нова услуга, която се предлага в Добрич.

Жителите и гостите на града могат да измият своя автомобил като запазят час бързо, лесно и удобно. Новата услуга се предлага от Автомивка „Фреш“. Тя се намира на бул. „3-ти март“ № 52 /бившата автомивка „Златното пиле“/.

„Ние ценим времето на нашите клиенти. Затова създадохме възможност да измият своя автомобила само за 30 мин, без да чакат дълги опашки“, споделиха от ръководството на Автомивка „Фреш“.

Марката "Фреш" вече е добре позната на клиентите, които са се възползвали от качествената услуга за пране на килими, която успешно работи на територията на Добрич, Варна и Силистра.

Можете да организирате почистването на вашия автомобил като запазите час чрез платформата на Автомивка „Фреш“, която е достъпна и през мобилен телефон. 

Необходимо е да изберете вида на автомобила – мини лек, лек, бус или джип. След това избирате услугата – външно и вътрешно измиване, което се случва за 30 минути. Можете да изберете ден и час, в който искате да измиете колата си – от 8 до 17,30 часа.

Приложението ви показва резюме на резервацията с избраните опции, както и крайната цена.

Час вече може да се запази освен чрез приложението, и на телефон 0892233150.

Следвайте четирите стъпки и потвърдете резервация си, за да имате гарантиран час за измиване на автомобила.

Автомивка „Фреш“ предлагаме само комплексно - вътрешно и външно, измиване заради организацията по часове, като молят клиентите да бъдат точни за избрания час, за да може измиването да бъде перфектно. Мястото се пази 5 минути, като след това може да бъде пуснат друг автомобил.  

В Автомивка „Фреш“ очакват своите клиенти от понеделник, но резервация на час може да бъде направена още днес на Автомивка „Фреш“.

c