Събота, 06 юли 2024

06.07.2024

Последвайте ни

6000 лева събраха за лечението на Кали съучениците й от СУ "Димитър Талев" Добрич

За пореден път талевци се обединиха около благотворителна кауза. Този път в помощ на Калояна от 11. клас, която води втора тежка битка с рака, съобщават от СУ „Димитър Талев“ в Добрич.

Семейството на момичето се обърнало към добричлии за финансова подкрепа, необходима за животоспасяваща операция и последващо лечение в чуждестранна клиника.

Ученическият съвет при СУ “Димитър Талев“ организира кампания за набиране на средства. Събраните 6000 лева веднага са внесени в дарителската сметка.

Кали вече е оперирана успешно, но лечението й продължава.

„От сърце й пожелаваме да се възстанови бързо и да се завърне при своите близки“, споделят от учебното заведение. Ръководството му благодари на всички ученици и техните родители, които не останаха безразлични и проявиха човечност и състрадателност. Благодарности отправят и за всички, които продължават да помагат на семейството в този труден момент.

Калояна Енчева, която води тежка битка с рака, е на лечение в Турция. Вече са проведени два курса на химиотерапия. От 15 април започва комбинирано лечение лъче- и химиотерапия.

Макар и трудно, детето се възстановява след химиотерапията.

„Всичко е свързано с много непрогнозирани разходи. Най- важното е, че Кали се бори смело с коварната болест. Моля ви да ни подкрепяте в тази неравна война! Сигурни сме, че ще се справим заедно“, сподели майката на момичето.

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА

IBAN: BG81STSA93005526833107

BIC: STSABGSF

Титуляр: Калояна Енчева Енчева

Подкрепете Кали с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка:

https://pavelandreev.bg/campaign/pomosht-za-kali

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG62BUIN95611000712503

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Калояна Енчева Енчева

Алианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.

Включете се в онлайн базара на платформата

https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share

Помощ за Кали

c