Неделя, 30 юни 2024

30.06.2024

Последвайте ни

24-и рожден ден отбеляза сдружението на хора със зрителни увреждания "ХобиСклуб" Добрич

24-и рожден ден на ХобиСклуб Добрич беше отбелязан днес. Гост на тържеството беше заместник-кметът по хуманитарни дейности Владимир Трендафилов. Той поздрави председателя на неправителственатта организация Иван Тодоров, като подчерта, че ХобиСклуб е най-активната организация в Добрич. Създадена преди 24 години тя не само подкрепя хората със зрителни увреждания, но промени обществените нагласи и мироглед.

Активни, с гражданска позиция и ангажирани в обществените каузи, членовете на ХобиСклуб, начело с техния председател Иван Тодоров вече две десетилетия отстояват правата на хората със зрителни увреждания, за да могат те да се чувстват пълноценни и ценени.

Със своите участия в различни прегледи и форуми, ХобиСклуб се превърна в добър и надежден партньор на хората с увреждания и на всички, които се нуждаят от помощ и подкрепа.

„Затова на този ден се обръщаме с думи на благодарност и признателност към всички членове на ХобиСклуб, към председателя Иван Тодоров, носител на почетен знак на Община Добрич и им пожелаваме да продължат да бъдат пример за добротворство, да сме заедно в общата кауза – Добрич, да има много радост и щастливи дни“, посочи заместник-кметът.

c