Петък, 03 май 2024

03.05.2024

Последвайте ни

Информационна среща в Добрич за програмата за енергийно обновяване

В залата на Общински съвет Добрич се проведе информационна среща за програмата Подкрепа за устойчиво и енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – Етап 1. Срещата се проведе под засилен интерес, като в залата и пред нея имаше правостоящи.

Целта на срещата бе да се даде информация, която касае сдруженията на етажната собственост, за да могат безпроблемно да се подадат заявления за участие в програмата Подкрепа за устойчиво и енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – Етап 1.

Срещата бе разделена в две части – представяне на програмата от Общинска администрация и разясняване на въпроси от присъстващите представители на сдружения на етажната собственост.

Дискусията бе модерирана от Геновева Друмева, ръководител на Областния информационен център (ОИЦ) –Добрич. От страна на общината участваха Росица Йорданова, зам.-кмет по икономическо развитие и европейски фондове, инж. Станка Василева, директор на дирекция "Инфраструктура и околна среда", Ивелина Никова, гл. експерт и Янка Иванова, също гл. експерт и юрист от дирекция "Европейски фондове и обществени поръчки", Севдалин Иванова, началник отдел "Услуги и информация" към Административната дирекция на общината.

Общината публикува видео запис от срещата, в който гражданите могат да се запознаят с програмата и обсъждането.

c