Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Анкета: Коледната украса в Добрич - има ли я и къде е най-красива (+снимки)

Попитахме гражданите на Добрич, коя е най-добре украсената сграда (или място) за Коледа в град Добрич. В анкетата се включиха 154 потребителя на социалната мрежа Facebook, като те отредиха първото място за коледната украса на Община Добричка. За нея са гласували 102 потребители (67%).

На второ място потребителите са гласували с “абсолютно нищо”, отговор, добавен от потребител с име “Димчо Стамов” и събрал 23 гласа (14%). От сградите на второ място се нарежда хотел "Изида" (8 гласа) и ресторант "Моцарела" на трето място със (7 гласа).

След това с по 5 гласа се нареждат сградите на Община Добрич и Синята сграда, която от 20 години е една от най-богато украсените частни сгради в града. В края на анкетата само с по 2 гласа са площадите “Свобода” и “Демокрация”.

По центъра един апартамент разположен в блок “Свобода” прави впечатление със своята пищна, светеща, коледна украса. Това е семейният апартамент на Светослав Александров, който всяка година добавя по нещо ново към украсата, за да придобие тя този вид днес.

Близки до семейството споделят, че съпругата украсява дома вътре, а мъжът се вихри отвън, за да се радват внуците на възрастната двойка.

Прави впечатление, че тази година за първи път от близо 20 години липсва каквато и да е коледна украса на сградата на фирма "Агродимекс", разположена на кръстовището на бул. “Трети март” и ул. “Сан Стефано”.

c