Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

В Генерал Тошево започва кампанията „Благотворителна Коледа 2022“

В навечерието на Коледните и новогодишни празници в община Генерал Тошево започва традиционната кампания „Благотворителна Коледа 2022“. Кампанията е в полза на хора от уязвими социални групи, самотни възрастни, сполетени от бедствия и инциденти или такива, които живеят под прага на бедността.

Всички желаещи да се включат в кампанията могат да направят това до 16 декември. От Общината посочват и банкова сметка:

Община Генерал Тошево

BAN:BG38UNCR70008424684999

BIC:UNCRBGSF

УниКредит Булбанк      

Плащане / 445100

Всеки дарител ще получи отчет за изразходването на предоставените средства, както и продукти, а резултатите от благотворителната кампания ще бъдат оповестени чрез медиите и на сайта на Общината.

Оттам отправят и апел към бъдещите дарители: „Тези хора нямат възможност да посрещнат коледните и новогодишни празници в уютна и топла атмосфера, с отрупана трапеза, заобиколени от своите близки. „Благотворителна Коледа” 2022 е техният шанс - шанс да почувстват нашата подкрепа и подадена ръка в момент, когато това е най-необходимо. Длъжни сме да направим така, че да дадем надежда и поводи за гордост на всички наши съграждани. Нека да възвърнем тяхната вяра, че доброто побеждава, макар и с малки стъпки, да дадем заявка за достоен живот на всеки.“        

c