Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Галин Николов е в.и.д. директор на Инспекцията по труда в Добрич, конкурсът за поста е на 7 декември

Галин Николов е назначен за в.и.д. Директор на Дирекция „Инспекция по труда“ гр. Добрич на 20.10.2022 г., съобщиха от Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда“ след запитване на Про Нюз Добрич.  Назначението му е във връзка с изтичане на законоустановения срок на предишния служител, който е бил временно изпълняващ длъжността директор, посочват от Агенцията.

Припомняме, че от 20 април до 20 октомври т.г. изпълняващ длъжността директор бе Станка Паскалева.

От сайта на ИА „Главна инспекция по труда“ става ясно, че на 13 октомври т.г. е обявен конкурс за длъжността "директор" на дирекция „Инспекция по труда“ със седалище Добрич. Крайният срок за подаване на документи е изтекъл на 24.10.2022 г. Конкурсът ще се проведе на два етапа - писмена разработка на управленска тема, свързана с ръководството, организацията, структурата и контрол на дейностите, извършвани от Инспекцията, и интервю.

До участие в конкурса са допуснати трима души – последният редовен директор Ангел Петков, сегашният в.и.д. Галин Николов и Тодор Николов. Няма недопуснати кандидати за участие в конкурсната процедура.

Конкурсът ще се проведе на 7 декември 2022 г. в София.

c