Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 21 октомври - Ден за смели планове и нови любови

Овен

На Вашия любим човек днес няма да бъде лесно да Ви докаже необходимостта от това или онова Ваше действие. Но всъщност ако успее да го направи, ще му кажете”благодаря” не един и не два пъти.Постарайте се да повярвате в това, че Вашата половинка не Ви мисли нищо лошо.

Телец

Не се страхувайте, да си правите смели планове! Днес вярно оценявате собствените си способности и точно предвиждате, как ще се развивиат събитията, така че няма за какво да се замисляте. Освен това може да пристъпите към реализацията на предишни замисли, тъй като на Ваша страна днес са не само обстоятелствата, а и много влиятелни хора. За съжаление, е възможно влошаване на самочувствието, и опасността от простудни заболявания е много голяма. Какво да се прави – променливо време!… Бъдете предпазливи , ако пътувате, тъй като днес не са изключени неприятни произшествия по пътя.

Близнаци

Не бъдете категорични в отношенията с Вашия любим човек! Гъвкавият подход ще Ви помогне по – добре да проумеете създалата се ситуация, както и да намерите най-добрия изход. Всъщност, може и да не се налага да търситре изход, защото всичко може и да Ви устройва. Главното е да преценявате всичко бързо и на време.

Рак

През днешния ден Вашият любим човек ще поиска да си направи с Вас някакъв експеримент. Дали ще се съпротивлявате на това , или не, си е абсолютно Ваша работа. Няма да Ви боли, но интерес към експеримента е твърде вероятно да се събуди.

Лъв

Ако се стремите към реализация на професионални амбиции, днес е най-подходящото време . Ако в душата си сте кариерист, вслушайте се в интуицията си, защото точно сега здравият разум може да Ви доведе до задънена улица. Създават се благоприятни обстоятелства за начало на романтични отношения, но Вие сте настроени толкова лекомислено, че едва ли ще отидете по-далеч от романтично приключение. Но пък за сметка на това , времето си ще прекарате твърде приятно.

Дева

Денят е сложен, но не е безнадежден. Ако съумеете да направите правилна отганизация на труда и умело да раздавате указания , ще постигнете дота, макар че за сега главната цел все още не може да бъде подтигната. Много добър ще бъде денят за Вас, ако започвате работа на нова длъжност. Това ще Ви даде възможност, да покажете своите добри страни. Отношенията в семейството ще бъдат спокойни и хармонични, и може да разчитате на подкрепа и помощ от близките си. Плодотворно ще бъде обсъжданети на съвместни планове за бъдещето, независимо дали става дума за организиране на съвместна почивка, или за голяма покупка.

Везни

Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато и да било, и Вие , съвсем не без основание, се гордете с факта, че сте израстнали до мъдър и грижлив съюзник, готов винаги да окаже подкрепа на всички особени хора във Вашия живот. В дадения момент човек, който не Ви е безразличен, преживява не леки времена, и Вие не знаете какво да направите. Това усещане на действителността е нормално, но съвсем не значи, че зарад него трябва да се самобичувате. В момента този човек сам трябва да се справи с всичко. Онова, което може да направите е, да му дадете ясно да разбере, че винаги може да разчита на Вас.

Скорпион

Днес ще Ви бъде малко трудно и неприятно от това, че каквото и да правите, няма да се получава, както всъщност е замислено, или поне ще бъде в някаква степен. Може би ще се откажете от точното планиране и ще се оставите на волята на съдбата? Или може би на здравия разум на Вашия любим човек – това също може да помогне…

Стрелец

През целия ден ще бъдете привлечени от някаква тайнственост. От сутринта ще се стремите да не стават действията Ви публично достояние. Не че няма да имате желание да споделите с приятели, но няма да започнете да разгласявате идеите си за всичко и пред всички. През втората половина на деня ще Ви се прииска, да скриете от страничните хора своите чувства, впечатления , симпатии и преживявания. Не е изключена тайна любовна среща, или участие във финансова афера.

Козирог

Редно е да проявите разбиране към членовете на семейството внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие искрено считате това за глупост и сте склонни да ги призовете към порядък? Не бурзайте и ще видите, че скоро ще Ви стане интересно, а полученият резултат явно ще оправдае усилията.

Водолей

На Вашия любим човек ще се прииска днес да получи от Вас невъзможното, като за целта ще се опита да положи всички мислими и немислими усилия. Най-забавното ще е, че той няма да разбира, че трябва да направите именно невъзможното, та ще се наложи много дълго да му обяснявате.

Риби

Може да си позволите да бъдете малко лекомислени – около Вас има достатъчно хора, готови да се заемат с решаването на всички проблеми. Ще Ви върви, но ако се занимавате само с нови неща. Ще се появят много блестящи идеи: от една страна – много смели, а от друга – даващи Ви възможност изцяло да реализирате своя потенциал. Винаги правите всичко вдъхновено и весело – даже гледането на телевизионно предаване може да превърнете в невероятно привлекателно действие. Не се учудвайте, че днес ще бъдете в центъра на внимание.

c