Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Свързани със самолетите младоженци от Добрич с уникална сватбена фотосесия

Наталия и Александър Мареви са стюарди към Wizz Air, а страстта им към самолетите, летенето и адреналина ги свързва от години

Наталия и Александър са от Добрич. Заедно са от гимназията, а преди дни се врекоха във вярност и полетяха заедно на крилете на любовта като семейство Мареви.

Едно от нещата, които ги свързват, са самолетите и страстта към летенето, които те са превърнали от детска мечти в своя съдба и професия.

От малък Александър е авиомоделист, занимавал се с радио управляеми самолети. Обикалял летищата в България за състезания, от които натрупал много купи и медали. Първо с баща си. След като се запознали с Наталия в гимназията, често тя била неговата подкрепа по време на състезанията по авиомоделизъм.

14-годишният Александър и самолета, с който е спечелил много купи и медали от състезания по абиомоделизъм

„Всичко около нас е свързано със самолетите“, споделя младата жена. Когато завършила средното си образование, научила за свободна позиция за стюардеса в база Варна и решила да кандидатства. Одобрили я. Преминала обучение. След това започнало нейното пътешествие в облаците с Wizz Air. Близо 4 години по-късно тя вече е старша стюардеса. „Работата ми харесва изключително много и съм амбицирана да се развивам още в компанията“, споделя младоженката.

Съпругът й работи като стюард към  Wizz Air от февруари тази година, след като преценил, че е време да направи нова крачка към своята мечтата си да стане пилот.

Младата двойка споделя обичта към самолетите, към летенето, но и към силните усещания. За 22-рия рожден ден на Александра бъдещата му тогава съпруга му подарила полет с инструктор.

А няколко дни преди това той я завел да кара на писта. Две години по-късно го изненадала с друг екстремен подарък - скок с парашут.

Така най-логично се родила идеята тяхната сватбена фотосесия да е сред самолетите в Авиомузея в Бургас. Поверили съкровения спомен на талантливата фотографка от Добрич Ани Иванова, която сътвори уникалната сватбена фотосесия на младото семейство Наталия и Александър Мареви.

Снимки: Ани Иванова

c