Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Веселин Колев: Гласувах за по-доброто бъдеще на Добруджа

„Гласувах за Добруджа, за нейното по-добро бъдеще. Аз съм добруджанец, роден съм и съм израснал тук, живея в Добруджа. Крайно време е тя да стане отново едно прекрасно място за живеене и развитие.“ Това заяви водачът на листата на коалиция „Български възход“ Веселин Колев, след като упражни правото си на вот в секция в ОУ „Христо Ботев“ в Добрич.

Кандидатът за депутат прогнозира около 40% избирателна активност на днешните избори. Той призовава всички граждани да излязат и да гласуват, да не загърбват държавата ни в тези трудни времена.

„Ако бъда избран, ще се свържа с всички депутати от област Добрич, за да обсъдим заедно бъдещето на нашия регион и придвижването на приоритетни проекти“, посочи Колев.

Той очаква, че след изборите по-скоро ще има правителство, тъй като времената са много трудни.

„Виждате колко сериозен световен проблем е войната в Украйна, проблем е високата инфлация, която пак произлиза оттам. Надявам се политиците да постъпят мъдро и да бъде сформиран кабинет. Необходимо е национално съгласие. Без редовно правителство трудно ще преминем през тежките зимни месеци“, изтъкна Веселин Колев.

Кандидатът подчерта, че Коалиция „Български възход“ би участвала в кабинет, основан на национално съгласие по отношение на сигурността и интересите на държавата и гражданите. „Тези червени линии не бихме ги преминали. В Парламента ще разговаряме с всички политически сили, стига те да изразяват намерение и желание за защита на националните интереси и на правата и свободите на гражданите“, заяви Колев.

c