Вторник, 30 април 2024

30.04.2024

Последвайте ни

Жени в села край Добрич с белезници, за кражба на ток и неадекватно шофиране

От пресцентъра на МВР-Добрич обявиха поредните задържани нарушители на територията на област Добрич през изминалите 24 часа - две жени, младеж и водач на 22 години.

На 29 септември, около 09:40 часа е извършена проверка на частен имот на територията на с. Карапелит, обитаван от 29-годишна жена. В хода на проверката е установено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа.

През същия ден, в с. Овчарово е спрян за рутинна проверка лек автомобил „Опел“, управляван от 30-годишна жена. При последвалата проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, наркотеста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. Жената е задържана за срок от 24 часа.

Задържаха “инспекторка”, извършвала проверки на обекти край Добрич

Късно снощи, около 23:05 часа, в град Добрич е спрян за извършване на проверка лек автомобил „Мерцедес“. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,49 грама, реагираща на канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан е задържан пътувалия в автомобила - мъж на 22-години.

Броени минути по-късно, но вече на 30 септември в град Добрич е извършена проверка на 15-годишен младеж. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,36 грама, реагираща на канабис.

По случаите са образувани бързи полицейски производства.

c