Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Община Каварна и Ротари клуб обсъдиха съвместна дейност в полза на гражданите

На официално посещение на Ротари Клуб Каварна бе Дистрикт гуверньорът на Ротари България Виолина Костова. Повод за срещата бе новата ротарианска година, идеите и проектите, които стоят пред организацията, съобщават от клуба в морския град.

По време на срещата са обменени идеи за сътрудничество в реализирането на проекти, насочени в зоните на фокус на фондация Ротари в полза на местната общност.

Дистрикт гуверньорът бе приет от кмета на Община Каварна Елена Балтаджиева. В срещата са участвали също асистент от Дистрикт 2482 на Ротари България Зона 15 Десислава Гичева, президента на Ротари клуб Каварна за 2022-2022 г. Веселин Влаев, Даниел Похомов паст президент, Галина Кралева паст президент.

Официално бяха разменени флагът на Ротарианската година и плакет на Община Каварна. Страните оцениха високо досегашното си сътрудничество и споделиха виждания за по-нататъшно развитие на съвместната дейност в полза на гражданите.

Под мотото на ротарианската 2022-2023 г. „Преоткрий Ротари” днес повече от всякога имаме нужда от приятелство и подкрепа да надградим постигнатото чрез партньорство и взаимодействие в лицето на Общината в полза на подрастващото младото поколение, посочиха от Ротари клуб Каварна.

c