Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Учители в Добрич се отказват от букети и даряват за Емо, подкрепя ги Албена Михова

Благотворителна инициатива в помощ на прикования в инвалидна количка Емо Ангелов ще се проведе в първия учебен ден в Добрич. Учителите от няколко учебни заведения обявиха, че се отказват от букети в полза на Емо. Призивът е парите, които биха били похарчени за букети, да бъдат поставени в дарителските кутии, които ще бъдат поставените на входовете на училищата.

В кампанията се включват Детска градина „Първи юни” №17, ОУ „Христо Ботев”, СУ „Димитър Талев”, Природоматематическа гимназия „Иван Вазов”. Всички те са обединени от каузата да се помогне на Емо да сбъдне мечтата си и отново да проходи.

Припомняме, че Емо пострада преди четири години в тежка катастрофа и в момента е прикован в инвалидна количка и с диагноза квадрипареза.

В дарителската кампания ще се включи и известната актриса Албена Михова, която ще има представление на 15  септември от 19,00 часа в Младежкия дом, като на входа на залата ще бъде поставена дарителска кутия.

Всеки, който иска да помогне за лечението на Емо Ангелов, може да го направи чрез дарителската сметка в Общинска Банка клон град Добрич:

IBAN: BG15SOMB91301068377002рва, че младежът, който те

BIC: SOMBBGSF

Титуляр: Емо Николаев Ангелов

Можете да дарите 1 лв. чрез DMS на номер 17 777 с текст EMO.

PayPal: emo.angelov1919@abv.bg

c