Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Намериха дрога у мъжа, заплашил да скочи от козирката на х-л „България“ в Добрич

Органите на реда откриха дрога у мъжа, който вчера сутринта се закани, че ще скочи от козирката на х-л „България“ в Добрич. На 12 септември, около 09.00 часа, при задържането му у него е установено кристално вещество с тегло 0,15 грама, реагиращо на амфетамин, съобщават от Областната дирекция на МВР Добрич.

Задържаният е приведен в Центъра за психично здраве. По случая е образувано досъдебно производство.

Припомняме, че около 4.00 часа вчера в района на центъра на Добрич се чуват крясъци. Мъж влязъл в хотел “България” и започнал да вандалства. По данни на очевидци се насочил към офиса на управителя.

Минути след това на мястото пристигнали екипи на полицията и Спешна медицинска помощ. Мъжът се е качил на третия етаж, откъдето излязъл на покривната тераса и заплашил да се самоубие.

На мястото пристигнал екип на “Пожарна безопасност и защита на населението”, както и психиатър от полицията. По свидетелски данни в района е имало пет екипа на полицията, два на пожарната и един на Бърза помощ.

След това мъжът е отведен в ескорт с линейка и полиция до лечебно заведение за установяване на здравословното му състояние.

c