Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Безплатен вход за всички първокласници обяви аквапарк „Аквамания“ в Албена

Безплатен вход за всички първокласници обяви аквапарк „Аквамания“ във ваканционно селище Албена. Предложението важи за дните от 15 до 18 септември.

Децата трябва да покажат своя ученически бележник, за да се възползват от възможността да се насладят на магията на водните атракции в комплекса.

Дизайнът и проектирането на парка са продукт на архитект Куцаров и „ARCHEON Architects and Engineers“. Проектант на пързалките е канадската фирма „ПроСлайд“, лидер на световния пазар на водно-увеселителни съоръжения в страни от 6 континента. Аквапаркът предлага много водни забавления, гарантирано добро настроение и приятна доза адреналин. До края на месец юни посетителите ще ползват атрактивна цена за вход, посочват от комплекса. Работното време на „Аквамания“ е от 10:00 до 18:00 часа. Безплатен достъп до водните атракции имат гостите на хотелите Примасол Ралица Супериор, Примасол Ралица Супериор Гардън, Примасол Ралица Акваклуб, Примасол Вили Ралица Акваклуб, Вита Парк и Вили Вита Парк. Безплатен е входът за деца с ръст до 90 см. Предлагат се целодневни и полудневни пакети за посещение.

c