Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 13 август - Ден на неочакваните таланти, няколко зодии откриват любовта 

Овен

За Вас този ден няма да бъде толкова лош. Ще се появят нови задачи, решаването на които не само ще Ви увлече, но и ще Ви позволи да откриете у себе си неочаквани таланти. Може да намерите нови увлечения, или да откриете допълнителен източник на доходи. Кръгът Ви на общуване ще се разшири, но хората, стремящи се да бъдат редом с Вас, не са така добри и безкористни, както Ви се струва. Необходима е яснота, за да избегнете ненужните контакти. На някого ще се сторите недружелюбни, но това не е голяма беда. Вечерта самочувствието Ви може да се понижи и не е изключена безсъница.

Телец

Бъдете готови за професионални трудности. Идеята, която Ви изглежда изключителна и блестяща, няма да срещне подкрепа у партньорите и колегите. Освен това, някои смелите решения и нововъведения може да Ви донесат репутация на „чудак”, на който не трябва да се вярва, когато става въпрос за действително сериозни неща. Денят е толкова лош за работа, колкото е добър за почивка и разнообразни развлечения. Ще имате много възможности да прекарате приятно времето си. Не се отказвайте от покана за театър, кино или концерт.

Близнаци

Неочаквано ще възникне необходимост да се срещнете с човек, който Ви е неприятен. Не отклонявайте срещата! Ще получите не много въодушевяваща, но доста полезна информация. Има вероятност за някои представители на Вашия знак деня да бъде свързан с разрушаване на илюзиите и приключване на периода „лъжа за спасение”, която лъжа така и никога не Ви е спасила. Явно е, че Вие стоически понасяте ударите на съдбата и се държите до висша степен достойно. Възможни са нови запознанства и във Вашето обкръжение ще се появят хора, които ще Ви разбират и ценят.

Рак

През този ден на Вашия любим човек ще е трудно да разбере, къде свършва приятелството и започва любовта, което може доста сериозно да се отрази на отношенията Ви с него. Задачата Ви е, ясно да разграничите за него и за себе си тези понятия, за да може повече никога да не Ви смущава преходът от едното в другото.

Лъв

Привързаността към родителите, родните места, а също и към партньора по брак, през този ден незабелязано ще набира сила. Може също да изпитвате силно влечение към общуване с хора, които смятате за свои приятели и които са необичайни и оригинални личности. Брачният или деловият Ви партньор едва ли ще бъдат склонни днес към пълна откровеност . Ако отношението им към Вас е добро, може съвсем умишлено да скриват някои истини за живота, или някои обстоятелства от личния си живот. Подбудите и наз практика ще са съвсем добри.

Дева

Може да постигнете значителен напредък във всяка дейност, ако се откажете от проверените методи зарад принципно нови. Днес даже и необмислените действия ще дават добри резултати, а може да се ръководите и изключително от интуицията и вдъхновението си. Приятно е и това, че денят не е свързан със сериозни опасности, нито с големи загуби. Може да обсъждате и решавате семейни проблеми, и да внасяте свои предложения – в тях обезателно ще се вслушат. Идеите Ви се харесват, и затова не трябва да се учудвате, че сте душата на всяка компания.

Везни

Днес ще Ви бъде доста трудно и самотно, тъй като Вашият любим човек няма да се отличава с решителност и разговорчивост, което значи, че цялата инициатива трябва да проявявате самостоятелно и без ничия помощ, а това няма да помогне за подобряване на настроението.

Скорпион

Най-добре ще бъде, ако преминете в сянка. Оригиналността и индивидуалността Ви привличат хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително важна е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себ си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които днес се каните да похарчите за приятни, но незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо много по-важно. Бъдете внимателни към здравето си: възможни са безсилие и обостряне на хронични заболявания.

Стрелец

Всичко приключи – поне за сега. Трескавата дейност, кипяща на работното място, вече е приключила и най-на края всичко си идва на мястото си. Това съвсем не значи, че няма да се наложи да употребите време и сили , за да се задържите над водата, а и репутацията Ви да остане неопетнена. Само че може неочаквано да откриете, че трябва да отделите време за роднини и близки. Посетете ги. и бъдете сигурни, че ще получите изключително топло посрещане.

Козирог

Всичко върви добре, и днешният ден ще Ви зарадва. Той е еднакво подходящ и за наови начинания, и за обичайни занимания. Важното е това, на което отделяте време, действително да Ви интересува. Може да се занимавате със спорт или физически труд – това ще е еднакво полезно и за самочувствието, и за настроението. Отношенията Ви с близките са добри, и спокойно може да говорите за всичко, без да се страхувате от неразбиране. Втората половина на деня ще Ви донесе неприятни сюрпризи от личен характер.

Водолей

Много успешен ден: днес просто ще Ви върви. Може, например, да се захванете с безнадежеден проект и да го доведете до блестящ край. Или да влезете в магазина с полу-празни джобове, а да излезете с нещо зашеметяващо на смешна цена. Или да оптидете на среща със съученици, а да се срещнете с човек, който много отдавна силно сте искали да видите. Точно затова трябва да заемете активна жизнена позиция. Ако стоите без работа – просто приятно ще прекарате времето си. Ако се заемете с нещо, не само ще прекарате приятно, но и ще имате прекрасен резултат. Изборът е Ваш.

Риби

На Вашия любим човек днес неочаквано ще му се прииска, да Ви зарадва с нещо. Затова се постарайте действително нищо да не очаквате и да вярвате в това, че сюрпризът ще се окаже истински празник за Вашата душа и в крайна сметка няма да Ви разочарова. Звездите Ви желаят късмет.

c