Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 13 юли - Ден на придобивките: Тези зодии ще спечелят пари, а други – любов

Овен

Може да придобиете нещо, за което отдавна сте мечтали, или да се възползвате от услуги, която винаги Ви е изглеждала привлекателна. Не е изключено и повишаване на апетита, обостряне на желанията и по-активно търсене на собствена изгода. Не забравяйте, че всичко това е възможно само в рамките на плана, който сте направили и съгласували със своите съмишленици и съюзници. Не се разпростирайте зад пределите на собствения си бюджет. Ако Ви бъдат оставени колективни средства или ресурси, не се увличайте и не превишавайте своите официални пълномощия.

Телец

Стремите се към постигане на значителни успехи в работата, като използвате нестандартни методи, за да получите желаното. Представителите на знака ще направят неочаквани открития, и ще узнаят за себе си и за обкръжаващите много нови неща. Това е прекрасен ден, подходящ да направите прекрасно впечатление на човек, който Ви е симпатичен, като му покажете, че интересът Ви към него задминава деловите рамки. Може да си планувате почивка, както и да купувате туристически справочници и вещи, които биха Ви били от полза по време на пътуване. Вероятна е среща със стари познати, неочаквани покани и признания, които ще Ви заварят неподготвени.

Близнаци

Емоционалната Ви подкрепа ще е много нужна днес на Вашия любим човек, и то ще се нуждае от нея във всякакви количества. За Вас най-главното е, просто да сте редом и макар и мислено да държите своята половинка за ръка. Това се отнася за онези моменти, в които ще и бъде особено трудно, тъжно и самотно.

Рак

За да постигнете трайно съгласие с партньорите, най-вече ще Ви помогнат практически съображения: материални или професионални. Не маловажна роля ще има съгласуването по мирогледни, правни и религиозни въпроси . Еднаквото образование и сходните убеждения до голяма степен ще помогнат за достигане на разумна договореност. Не е изключено определено въздействие на вашето партньорство да окаже предстоящо или отдавнашно пътуване.

Лъв

Това е много благоприятен ден , позволяващ приятно да прекарате времето си в компанията на близки хора. Днес лесно се увличате от нови идеи и заразявате обкръжаващите със своя ентусиазъм. Приятелите внасят в живота Ви не малко позитивизъм. Наблюдавайте техните успехи за известно време, и нека те Ви вдъхновят за вълшебство в собствения живот. Може пък да имат отлични идеи, които евентуално биха Ви били в помощ. Затова се съберете с повече от своите амбициозни приятели и се поразровете из мозъците си. Неотдавнашно попълнение в семейството или дома ще се окаже обект на новата Ви привързаност.Сега е най-подходящото време да разширите своя способ на мислене за това, как и кого обичате .

Дева

Тъй като се съмнявате в правилността на вече взети решения, ще прекарате голяма част от деня в размисли за това, какви възможности са били изпуснати и какви факти са останали неуточнени. Това занимание ще се окаже крайно непродуктивно и напразно ще губите времето си, което бихте могли да използвате за много полезни неща.. На практика този ден е много по-подходящ за активна дейност, и още от сутринта се настройте за ефективна работа. Съюзници ще имате в късния следобед, а и точно тогава най-много ще се нуждаете от тях.

Везни

Разбирате, че е дошло време за промени, и чувствате, че първото нещо , от което трябва да се откажете – това са старите връзки. Да, нещата стоят точно така! Хората, с които общуването до скоро е било интересно и полезно, сега Ви пречат да се движите напред, да се развивате и да растете. Действайте обмислено( макар че това не е много характерно за Вас). По-добре е да се разделите като приятели, отколкото като врагове. От друга страна, съвсем не значи, че трябва да късате абсолютно всички връзки. Например ако днес се скарате с човека, когото обичате , и с когото виждате своето бъдеще, не се водете от излишна гордост, а направете първата крачка за оправяне на отношенията. Не чакайте благоприятно стечение на обстоятелствата, защото това може и да не стане твърде скоро.

Скорпион

За Вас денят ще бъде свързан с някакво неприятно откритие. Само че това съвсем не значи, че нещо ще Ви изплаши – новата трудност ще възприемете като предизвикателство на съдбата, което трябва да бъде прието. Бойкото Ви настроение ще привлече заобикалящите Ви, но това ще са предимно слаби хора, нуждаещи се от подкрепа и защита. Възможни са не лоши идеи, реализацията на които ще изисква разходи. Посъветвайте се с близките си, преди да вземете някакво решение. Вероятно е неочаквано посещение на гости, непланирани срещи и импровизирани тържества.

Стрелец

Ще се наложи да прибегнете до доста необичайни постъпки, за да постигнете успех. Само че тук става дума не за преднамерена екстравагантност, а за единствено верни решения, които се оказват изключително оригинални. Затова едва ли някой ще е удивен или шокиран от Вашите действия. Те , по-скоро, ще предизвикат възхищение и одобрение. Денят е подходящ за начало на нови отношения, тъй като ще Ви бъде лесно и да завладеете разположението на хората, и да си изградите за тях правилно мнение. Интуицията на Стрелците се оказва съвършена и безгрешна, а това ще Ви позволи да преодолеете и професионалните, и личните трудности.

Козирог

През този ден ще Ви доставя удоволствие да шокирате своя любим човек, и то по всички известни Ви начини. В интерес на истината и на него ще му доставя удоволствие да бъде шокиран, но все пак не прекалявайте с експериментите, защото не се знае каква е издръжливостта на неговата психика! Нали не Ви нужен инфаркт в момента?…

Водолей

Днес звездите препоръчват, заедно със своя любим човек да се заемете с някаква обща дейност, не свързана с получвавне на доходи или някаква друга материална изгода. За Вас най-важен ще бъде не резултата, а процеса на съвместно споделяне, обединяващ и сближаващ.

Риби

Днес на Вашия любим човек няма да се иска, да се разделя с Вас дори и за секунда. По силата на несъвпадение на Вашите планове и на разпределението на времето и задачите Ви през деня, това ще бъде доста трудно. Даже и почти невъзможно.Но ако все-пак имате желание, с всяка задача ще успявате да се справите бързо и безболезнено.

c