Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Прожектират „Завръщане 2” в Летния театър в Добрич

Българският филм „Завръщане” част 2 на талантливия режисьор и актьор Ники Илиев ще бъде представен в Добрич, съобщават от Общината. Той ще бъде прожектиран днес – 8 юли, от 21 часа в Летния театър. Входът е свободен.

„Завръшане 2” е романтична комедия. Участват актьорите Александър Кадиев, Ники Илиев, Башар Рахал, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Евелин Костова, Райна Караянева, Диляна Попова, Клоуи Рахал.

Ники Илиев знае как се правят добри романтични комедии на местна почва – показа го още в режисьорския си дебют с „Чужденецът” (2012) и запази високата летва във всичките си пълнометражни проекти, които с втората част на супер успешния „Завръщане” се закръглят на пет, пише programata.bg.

Продължението на „най-гледания български филм за 2019“ отново ни разхожда из калдъръмените улички на Пловдив, но се отбива и до Черноморието, където чакат няколко гледки от пощенски картички и завръзката на сюжета – прекрасен див плаж, чието опазване се превръща в новата кауза на познатия ни другарски квартет Деян-Виктор-Алекс-Ачо и техния някогашен враг и настоящ съратник Бранимир. Средствата за спасяването на идиличното кътче зависят от бъдещия успех на филма, който Ачо се готви да снима, без да има и бегло понятие от кино, но приятелите му винаги са насреща – особено когато става въпрос за семейни недоразумения, връщане към стари любовни триъгълници или пораждане на драми от ново поколение.

c