Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Изкърпване '22: Затворените за движение и паркиране участъци на 3.05 в град Добрич

На 3 май ще продължат ремонтните дейности в град Добрич, прекратени заради почивните дни около празника на труда 1 май, информираха от Общинска администрация.

Заради довършване на ремонтните дейности по  улица „Боряна“, от Общината апелират да не се паркира по улицата, с цел да не се забавя ненужно ремонтния процес.

Остава затворен за движение участъкът от ДКЦ I до кръговото на улица „Отец Паисий“ - до приключване на ремонтите дейности. Стриктно следящите за качеството на ремонтните дейности, общински служители, уверяват, че на в този участък ще се асфалтира и ще бъде положена хоризонтална маркировка. Във времевия период на ремонтите Синя зона в този участък няма да функционира.

На 3 май ще бъде затворена за движение и улица „Отец Паисий“ - в участъка от кръстовището на бул. „Добруджа“ до кръстовището на бул. „25 – ти септември“. Същият призив - да не се паркира, е отправен и към живеещите, абонатите на "синя зона" и извършващи търговски дейности. Синята зона в този участък няма да функционира до приключване на ремонтните дейности.

От 3 май ще бъдат отворени за движение на МПС следните улици:

  • „Охрид“, „Цанко Церковски“ и „ Д-р Иван Пенаков“      
c