Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

36-годишен мъж, известен на МВР, е подпалил „Мерцедес“-а на строител от Добрич

36-годишен криминално проявен мъж е задържан за подпалването на лекия автомобил „Мерцедес“ в Добрич, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Както Про Нюз Добрич вече съобщи, колата пламна във вечерните часове на вчерашния ден.

Подпалиха Мерцедеса на строител от Добрич, горят и други коли

На 11 април, около 22:05 часа е получено съобщение за пожар на лек автомобил „Мерцедес“, паркиран по ул. „Ген. Гурко“ в град Добрич, посочват от полицията. Огънят се е разпространил, като е обхванал лек автомобил „Фиат“ и лек автомобил „Опел“. Автомобилите „Мерцедес“ и „Фиат“ са напълно унищожени, а „Опел“-ът е с обгоряла лява част. Пожарът е потушен от екипи на РД ПБЗН Добрич.

При оглед на място е установено, че пожарът е възникнал вследствие на използване на лесно запалима течност.

При извършените незабавни следствени действия е установен извършителят на деянието. С полицейска мярка за срок до 24 часа е задържан 36-годишен мъж от град Добрич, известен на МВР. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата. Работата по случая продължава в условията на досъдебно производство.

По информация на Про Нюз Добрич собственикът на „Мерцедес“-а се занимава със строителство и в момента работи по изграждането на нов цех на месарска фирма, близо до Кауфланд.

c