Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Малките таланти на Студио „Сарандев” в Добрич завладяха публиката с пролетен концерт

Първият от двата концерта на Студио за поп-рок певци „Сарандев“ с вокални педагози Елена Карабельова и Жана Стефанова под наслов „Гласовете на пролетта“ се състоя снощи в Общински младежки център „Захари Стоянов” в Добрич. На сцената се изявиха малките изпълнители на възраст до 14 години. Талантливите деца зарадваха публиката със своите зареждащи и емоционални изпълнения и доставиха на всички присъстващи в залата голяма доза пролетно настроение.

Концертът завърши с песента „Гласът на любовта“, с която Дени и Марти от Студио „Сарандев“ представиха България на „Детска Евровизия” 2021 в Париж през декември миналата година. На финала всички участници излязоха на сцената и тя се изпълни с красота, младост и многоцветие, каквато е и пролетта.

Утре – петък, от 18.30 часа предстои концертът „Гласовете на пролетта” на големите „сарандевци“. В него ще вземат участие поп изпълнителите на възраст над 15 години, както и танцьорите от Клуб за k-pop танци “Illusion“ при Младежки център. Цената на билета е 1 лев.

c