Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Приютена в хотел в Балчик бежанка роди момиченце, казва се Мария

Станислава Шишкина от Украйна, приютена в хотел „Хелиос” в Балчик, роди днес по обяд здраво момиченце в Медицински комплекс „Майчин дом” във Варна. Бебето се казва Мария, съобщи за Про Нюз Добрич финансовият директор на лечебното заведение Труфанка Якова. Детето е с тегло 3 270 грама, дълго е 50 сантиметра.

Бременната жена е била приета в МК „Майчин дом” вчера, раждането днес е било по нормален начин. Майката се чувства добре, спокойна е, каза Якова. Тя обясни, че в момента от медицинския комплекс й съдействат да си оправи документите. Срещнали са голямо съдействие както от полицията, така и от Агенцията по бежанците.

Както вече медията ни вече писа по информация на собственика на хотел „Хелиос” Симеон Господинов Станислава Шишкина пристигнала в Балчик преди дни заедно със сестра си, двете били с четири малки деца. Те са от Днепропетровск. Пътували са до Балчик в продължение на пет дни.

Припомняме, че на 4 март в МК „Майчин дом” здраво момиченце роди Шурена от Одеса, която също е настанена в хотел „Хелиос” в Белия град. Майката кръсти детето си Анна – на името на сестрата на Симеон Господинов Антония.

Снимката е илюстративна

c