Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Обявиха конкурс за директор на дирекция в Община Добрич

Конкурс за длъжността директор на дирекция „Икономическо развитие, европейски фондове и обществени поръчки“ при Община град Добрич обяви местната администрация. В
отговор на отправено запитване от Про Нюз Добрич от Общината информираха, че в момента длъжността не е заета поради кончината на досегашния директор Петър Енев.

Сред изискванията са кандидатите да имат минимална степен на завършено образование: висше, степен „магистър“, в професионално направление право или икономика. Необходим е и професионален опит от четири години или ранг ІІІ младши.

Конкурсът с допуснатите кандидати да се проведе на три етапа - решаване на тест, практически изпит и интервю. Документите се подават до 4 март включително в Община Добрич. Могат да бъдат подадени и по електронен път на h_nikolova@dobrich.bg, като следва да бъдат подписани от кандидата с електронен подпис.

Минималният размер на основната заплата е 730 лв. Списъците и всички съобщения във връзка с конкурса се обявяват на информационното табло пред сградата на Общината и на интернет страницата й.

c